الفطير المشلتت الحادق من اروع الاكلات الشعبيه المصريه
و التي تجلب شهيه الكثيريين
معنا اليوم
الفطير المشلتت الحادق روعه
http://forum.rjeem.com/t98694.html
و التي تجلب شهيه الكثيريين
معنا اليوم
الفطير المشلتت الحادق روعه
http://forum.rjeem.com/t98694.html
اهلا يا قمرااااااااااات
اكيد عارفين انو احنا في فتره حمله بلاد العرب اوطاني
يعني انو موشرط انو انا من الجزائر لازم اقدم الي بالجزائر
اليوم راح اقدم وصفه من مصر الحبيبه
اولا لاني بعشق هذه البلاد
وتانيا لانو عندي اخوات فيها بحبهم واتمنى اشوفهم
منهم حبيبة قلبي غدور الي راح اسمي بنتي على اسمها ان شاء الله
امس اتكلمنا انا وهي و طلبت منها وصفه الفطير المشلتت الحادق لانو من قبل كانت اعطتني وصفه الفطير العادي
و عملتها امس و اتعشيت بيها
وراح اقاسمكم طريقه تحضيرها
لاتنسو تدعو لغدور بالهناء و السعاده والخير كلو هي و كل اهلها :))
ادخل الان في الوصفه بعد ما اتكلمت كتير
العجينه طحين وماء دافئ و ملح
تعجن كتيرررررررر لغايه لما تبقى متل القطن
انا تركتها ترتاح اكتر من 3 ساعات
بعدها دهنت السطح بسمن سايح
وفردتها بالنشابه
حضرت لحم مفروم بالتوابل وقطعت فيه فلفل و بصل
وحطيتو بالطريقه هادي
طبعا كنت دهنت العجينه بالسمنه
واضفت شويه سمنه
وطبقت الجنبين
والجنبين التانيين
ودهنتها مره تانيه بالسمنه
ودخلتها للفرن
خرجتها بعد شويه
وكنت حضرت فلفل زيتون وطماطم
حطيت عليها بيض
والزيتون والطماطم والفلفل و جبن رومي
ودخلتها مره تانيه
وهنا لما خرجت
وده لاول رد
ايه رايكم فيها يا احلى اخوااااااااااااااات
اشوفكم على خير حبيباتي ان شاء الله
اكيد عارفين انو احنا في فتره حمله بلاد العرب اوطاني
يعني انو موشرط انو انا من الجزائر لازم اقدم الي بالجزائر
اليوم راح اقدم وصفه من مصر الحبيبه
اولا لاني بعشق هذه البلاد
وتانيا لانو عندي اخوات فيها بحبهم واتمنى اشوفهم
منهم حبيبة قلبي غدور الي راح اسمي بنتي على اسمها ان شاء الله
امس اتكلمنا انا وهي و طلبت منها وصفه الفطير المشلتت الحادق لانو من قبل كانت اعطتني وصفه الفطير العادي
و عملتها امس و اتعشيت بيها
وراح اقاسمكم طريقه تحضيرها
لاتنسو تدعو لغدور بالهناء و السعاده والخير كلو هي و كل اهلها :))
ادخل الان في الوصفه بعد ما اتكلمت كتير
العجينه طحين وماء دافئ و ملح
تعجن كتيرررررررر لغايه لما تبقى متل القطن
انا تركتها ترتاح اكتر من 3 ساعات
بعدها دهنت السطح بسمن سايح
وفردتها بالنشابه
حضرت لحم مفروم بالتوابل وقطعت فيه فلفل و بصل
وحطيتو بالطريقه هادي
طبعا كنت دهنت العجينه بالسمنه
واضفت شويه سمنه
وطبقت الجنبين
والجنبين التانيين
ودهنتها مره تانيه بالسمنه
ودخلتها للفرن
خرجتها بعد شويه
وكنت حضرت فلفل زيتون وطماطم
حطيت عليها بيض
والزيتون والطماطم والفلفل و جبن رومي
ودخلتها مره تانيه
وهنا لما خرجت
وده لاول رد
ايه رايكم فيها يا احلى اخوااااااااااااااات
اشوفكم على خير حبيباتي ان شاء الله
المصدر: منتدى ريجيم |رجيم نسائي للمرأة فقط - من قسم: المعجنات وَ السندويشات
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق